A
+
A
-
Carta Restaurant
Carta Cafeteria
t
English
t
español
t
valencià
Menús
Entrants
Coques
Arrossos
Peixos
Carns
Postres
Les Nostres Entrants
Pa Redó Artesà amb Tomaca i All i Oli
6.00€
Mitja de Pa Redó Artesà amb Tomaca i All i Oli
3.50€
Carpaccio de Llom de Cérvol amb Foie i Vinagreta de Llavors de Mostassa
Pensió +2.00€
11.50€
Amanida de Pollastre Coquelet Escabetxat amb Codony
7.50€
Amanida de Formatge Burrata amb Tomaca Confitada i Pinyons
Pensió +2.30€
10.50€
Amanida de Magrana, Anous, Formatge Fresc i Vinagreta de Mel
6.80€
Pilotes de Dacsa amb Polp Confitat
6.20€
Bonitól Marinat amb "Torrija" de Tomaca i Gaspatxo de Brots Verds
7.00€
Llonganissa de Bacoreta i Gambes
9.30€
Pepitos de Titaina amb Ventresca de Sorra
( 3 Unidades )
7.20€
Bunyols Variats de La Marina
( 4 Unidades )
6.00€
Truita Vaga de Bolets amb Foie i Crema de Sobrassada
9.00€
Figatells amb Crema de Mostassa i Ceba Caramel·litzada amb Mistela de Teulada
8.00€
Mandonguilles de Sepia Guisada
8.50€
El Nostre Polp Sec amb Oli Ecològic 5 Oliveres
Pensió +11.00€
19.00€
Les Nostres Coques Casolanes
Coca de "Pasta Bona" amb Sobrassada, Ceba Confitada i Formatge de Tovalló
9.30€
Coca de "Pasta Bona" amb Costella Confitada amb Salsa Hoisin i Alvocat
10.20€
Coca d’Espencat amb Embotits de La Vall
8.70€
Coca d'Anxova amb Crema de Mullador i Encurtits Valencians
8.50€
Pa d’Oli amb Albergínia, Ceba Confitada i Papada Ibèrica Cruixent
Pensió +2.00€
9.00€
Bollo de Tonyna y Anxova
4.20€
Bollo de Gamba y Bleda
3.50€
Bollo de Senglar Estofat amb Bolets
4.00€
Bollo de Costella de Porc amb Alvocat i Endívia
5.20€
Les Nostres Arrossos
Olleta de Blat Picat
15.50€
Paella de Conill amb Caragols i Bolets de Temporada
16.20€
Paella de la Setmana
14.50€
Arròs del Senyoret
14.50€
Arròs Negre amb Sepionets
15.50€
Arròs al Forn
14.00€
Arròs Melós Mariner
15.00€
Fideuà de Gandia
14.50€
Les Nostres Peixos
Borreta de Llom de Bacallà
18.50€
Corbina a la Planxa amb Suc de Ceba Rostida
17.50€
"Suquet" de Pagre amb Gambes
17.80€
Rap Rostit amb Xalotes i Bolets
19.60€
Llom de Llobarro a la Planxa amb Crema de Safrà
21.70€
Les Nostres Carns
Entrecot de Llom Alt de Vedella a la Planxa
300 Grams
Pensió +4.50€
21.80€
Tataki de Vaca Curada amb Vinagreta de Pebre Verd
Pensió +3.50€
20.50€
Costella de Vedella Rostida amb Trinxat de Creïlla, Cansalà i Bòlets Estofats
16.50€
Senglar Estofat amb Suc de Giró
16.50€
Conill Rostit amb Romesco
18.50€
Xulla de Vaca Madurada Trinxada
750 grams
Pensió +32.00€
65.00€
Les Nostres Postres
Fruita natural de temporada
5.00€
Mouse de Mató, Mel, Taronja i Safrá
5.50€
Pa de Pessic de Xocolate amb Cremos d’Avellana
6.00€
Pastís de Formatge
6.00€
Cruixent de Pastís de Poma
5.00€
Crema de Flor de Taronger
5.00€
Bescuit Borratxo de Cremaet amb Crema de Café i Gelat de Nata Fresca
6.00€